2010. július 11., vasárnap

Személyigazolvány


Csütörtökön délelőtt elmentünk megcsináltatni a személyigazolványunkat. Csuda izgis volt. Anyának alá kellett írnia egy csomó papírt, minket meg betettek egy fülkébe és képet készítettek rólunk. Nagyon helyesek lettünk Anya szerint. A néni azt mondta 2 héten belül meg is kapjuk az igazolványokat. Majd bementünk a közértbe és miután hazaértünk még maradt idő egy kis játékra is az erkélyen ebéd és alvás előtt. Alvás után fagyiztunk és megnéztük nincs e kiírva a bölcsi kapujára valami érdemleges információ. De nem láttunk semmi újat és még zára is volt. 22-én nyit, akkor majd újra ellátogatunk arra felé. Majd a játszótéren folytatódott a napunk a barátokkal együtt. Este fél 7-kor elindultunk hazafelé. Vacsi, fürdés mese után aludni mentünk.

Pénteken délelőtt a postán jártunk és közértbe. Ezzel szépen el is ment a délelőttünk, mert csigalassúsággal haladtunk, nekem köszönhetően. Anya a végére már majdnem a haját tépte, hogy soha nem fogunk haza érni! Majd Anya is lepihizett velünk, mert ma nem kellett főznie, mert tegnapról még maradt hami. Délután ismét játszótereztünk a barátokkal és megint csak vacsira értünk haza.

2 megjegyzés:

  1. Már anya is filózott ezen a személyi igazolvány dolgon csak még nem jutott el odáig.. Reméljük a hétvégétek is kellemesen alakul apával kiegészülve! A segítséget pedig anyának nagyon köszönjük! :)

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok! Személyi igazolvány? Ez új! Nem is tudtuk, hogy a gyerekeknek is kell. Kellett valamilyen okirathoz? Gondolom, nem kötelező!
    puszi, Ibolya

    VálaszTörlés