2010. július 5., hétfő

Múlt hét


Hétfőn délelőtt itthon voltunk, de délután bizony csavarogtunk egy nagyot! Elmentünk Kerianyuval a Gellért- hegyre. voltunk egy kis szikla templomban is, nagyon szép volt és nem mellékesen jó hűvös. A meleg elviselhetetlen volt, folyton ittunk és alig vártuk, hogy felérjünk, mert ott mindenkinek egy fagyi volt beígérve. Útközben találtunk egy jó kis csúszdázó helyet is, amit a Máté jobban ki tudott ugyan használni, de azért próbáltam én is nagyon élvezni a hosszú és kanyargós csúszdákat. Este senkit nem kellett altatni, mert nagyon elfáradtunk.

Kedden nem volt semmi különös, itthon voltunk és délután játszótereztünk.

Szerdán a Mamának mentünk megvenni a születésnapjára a telefont, mert szegénynek már elég vacak. Persze a nagy melegre való tekintettel ma is kaptunk fagyit. Délután aztán ismét a játszótéré volt a főszerep.

Csütörtökön reggel a Mama jött el hozzánk látogatóba, majd miután Kerianyu telefonált elindultunk hozzá, hogy ismét együtt töltsük a délutánt. Persze az újabb kiruccanás előtt mi a tesóval aludtunk egy nagyot Kerianyunál. Addig Mama, Keri és Anya beszélgettek. A délutánt ismét az egyik kedvenc helyünkön a szabadságtéri szökőkútnál a játszótéren és a Bazilikánál töltöttük.

1 megjegyzés:

  1. De jó,hogy kerianyuval is ennyi időt tudtok együtt tölteni! :D Kellemesen telt a hét, és biztos a hosszú hétvége is a dédinél!
    Puszi
    Maja és Kristóf

    VálaszTörlés