2009. augusztus 7., péntek

Apák napja


Hétfőn itthon voltunk és a tévébe néztük a vágtát. Rosszalkodtunk, nyüglődtünk, játszottunk és anyáék idegeire mentünk.


Kedden délelőtt átjött hozzánk Anya barátnője az Avon dolgaiért, mert, hogy Anya elkezdte csinálni hátha befolyik egy kis + pénz belőle. Majd jött 2 bácsi, akik bekötötték a tévét és az internetet. Szolgáltatót váltottunk, mert sok volt a gondunk az előzővel, reméljük velük könnyebb lesz. Elég sokáig voltak nálunk, mert egyszer rövid vezetéket húztak be, majd elszakadt, aztán meg nem egyezett a jelszó és nem működött az internet. A sok kalamajka után végre megszületett az eredmény és tökéletesen működik a net és a tv is. Még vezetékes telefonunk is van, csak sajna még készüléket kell vennünk, de Apáék már kinéztek egyet, és ha minden jól alakul talán a jövő héten meg is érkezik.


Szerdán délután mikor felébredtünk indultunk a Giniékhez. Végre sikerül eltöltenünk velük egy hosszú délutánt. Mi gyerekek játszottunk a szobába, míg anyáék beszélgetni próbáltak. Ami nem mindig sikerült túl hosszúra, mert vagy én voltam veszélyes helyzetben a tesóék között vagy ők vitatkoztak össze. Összességében azért nagyon jó volt és már várjuk a júliust, amikor a Gini anyukája szabin lesz!!!! Kaptunk tőlük ajándékba igazi bio paprikát és epret.


Csütörtökön az oviba Apák napja volt délután. Mi gyerekek aludtunk egy nagyot, Apa pedig sietett haza a munkából, hogy a Máté párja legyen. Egy aranyos bohóc műsorral kezdődött, majd jöhetett a verseny. Volt egyensúlyozás, létramászás, szőnyegen gurulás, labirintus, labdadobálás, zsákba ugrálás. Ez utóbbit a Máté nem szerette volna megcsinálni, pedig itthon mindig kukás zsákot kér Anyától, hogy hagy ugráljon. Ki érti ezt???? Apa hős volt és bevállalta csak, hogy megkaphassák az oklevelet és a buborékfújót. Majd farkas éhesen elindultunk haza ahol is Anya megcsinálta az idei év első lecsóját, ami nagyon jól sikerülhetett, mert mindenki 2 x evett. Én nem kaptam csak a friss kenyérkéből.


Pénteken délelőtt vásároltunk, majd este a dédimamáékkal találkozunk, akik cseresznyét hoznak be nekünk a telekről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése