2009. augusztus 7., péntek

Máté a Fehér Papáéknál



Szombaton délután elmentünk a Kerianyuval az Ikeába, mert Anyáék szeretnének nekünk venni egy emeletes ágyat, hogy még több hely legyen a szobánkba. Tudjuk még elég korai, hogy kikerüljek a kiságyból, de végülis végig alszom az éjszakát akkor meg miért ne. Nem fogok elmászkálni az éjszaka közepén.
Jó kis ár van az ágynak is és a matracnak is. Anyáék el is gondolkodtak, hogy fog beleférni a nyaralás és az új ágy is ebbe a hónapba. Aztán jött a telefon a Máté Keriapujától, hogy ő megveszi nekünk az ágyat (Anya látott egy használtat, amit csak fél évig használtak). Matracom nekem van, a kiságyba az kerül alulra, a Máténak meg van egy szivacs, amit csak méretre kell igazítani.

Vasárnap haza jött a Máté és nagyon szuperül érezte magát a Papáéknál és eljöttek az uncsiteóim is felköszönteni engem, mert ők nem voltak a névnapomon. Kaptam szép kis pónit és kosarat.

1 megjegyzés:

  1. Bocsi, fentről lefele olvastuk a bejegyzéseket... :p Szóval emeletes ágy! Anya mondjuk félne, hogy Kristóf fentről leesik,mert ő sokszor még erről az ágyról is leesik, pedig még mindig el van barikádozva a fonott kosárral, és alig van a végén egy kevés fellépő hely.
    Róla meg az a véleménye anyának, hogy addig jó még a kiságyban vagyok és nem oda megyek reggel,meg amikor megébredek ahova akarok. :)
    Puszika

    VálaszTörlés