2009. augusztus 7., péntek

Eszem a fotelt


Kedden nem történt semmi. Délelőtt ovi, délután játszóterezés.


Szerdán délelőtt ovi, délután pedig a Dédimama jött el hozzánk látogatóba. Meghívta a Máté a másnapi Anyák napjára is. A Dédimama meghatódott és természetesen igent mondott, pedig lett volna programjuk, de áttették másnapra.


Csütörtökön egész délelőtt Anya valami szép blúzt keresett magának az Anyák napjára. A 7. helyen végre sikerrel járt és meglelte a megfelelőt. Majd siettünk a Mátéért az oviba és haza aludni. Mire felébredtünk meg is érkezett a Mama és már öltöztünk is és indultunk a villamosmegállóba a Dédimama elé. Én szépen játszottam, míg a Máté elmondta a szépen megtanult verseket. Majd haza mentünk és játszottunk otthon Apával, mert, hogy közben ő is befutott. Kedden nem történt semmi. Délelőtt ovi, délután játszóterezés. Szerdán délelőtt ovi, délután pedig a Dédimama jött el hozzánk látogatóba. Meghívta a Máté a másnapi Anyák napjára is. A Dédimama meghatódott és természetesen igent mondott, pedig lett volna programjuk, de áttették másnapra.


Pénteken délelőtt itthon voltunk és mi szépen játszottunk, amíg Anya elkészítette a fincsi gulyáslevest. Azért írom, hogy fincsi, mert már kóstoltam!!!!! Korán lefeküdtünk, mert délutánra azt terveztük, hogy kimegyünk a Városligetbe, de sajnos nem jött össze, mert a Fehér Papa telefonált, hogy ne induljunk el, mert bemondta egy autó, hogy mindenki induljon el hazafelé, mert hamarosan nagy eső várható. Szél az már amúgy is fújt eléggé. Így délután itthon folytattuk a játszást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése