2009. augusztus 7., péntek

Csavargás, játszóterezés és ÚJ ÁGY


Hétfőn és kedden sokat csavarogtunk. Persze délután játszótereztünk és találkoztunk a barátainkkal.


Szerdán Erdőkertesre mentünk volna a Dédimamáékhoz, de sajnos előző este telefonált, hogy ne menjünk, mert nagyon nagy eső volt és minden tiszta sár. Anya szomorú volt, mert nagyon szeret ott lenni és nekünk is jó, hiszen ott egész nap kint vagyunk az udvaron és élvezzük a jó levegőt.


Csütörtökön délelőtt eljött a Dédimama és hozott nekünk szilvát, hogy csináljunk belőle fincsi lekvárt. Délután pedig a Tomikáék jöttek át , mert nagyon tetszik, nekik a játszótér ahova járunk és szerettek volna a Mátéval ott játszani egy nagyot. Délután 4-től este 7-ig ott voltunk, tehát kellően kifáradtunk. Anya és Én egy 15 percre haza szaladtunk, mert megérkezett az új ágyunk, de utána mentünk is vissza.


Pénteken délelőtt Anya pakolt és takarított egy kicsit, de már nagyon ráférne a lakásra egy olyan igazi „minden zugot kitakarítani” nagytakarítás. Anya mindig tervezi, de aztán el is halasztja. Délután az Auchanba készülünk, hogy az új ágyra vegyünk gumis lepedőt.

1 megjegyzés:

  1. Kié lett az új ágy? Csak nem Annácskáé? És milyen? Nagyon kíváncsiak lettünk! Biztos szupcsi lehet az a játszótér. Anya nem készített róla esetleg képeket?
    Puszi

    VálaszTörlés