2009. augusztus 7., péntek

Fót, Buda, Dunakeszi, Strand


Hétfőn találkoztunk a Giniékkel és kimentünk Fótra meglátogatni egy közös barátunkat. Nagyon élveztük, hogy egész nap kint lehetünk a szabadba és mivel ott is volt 2 gyerek szuperül eljátszottunk. Mi a Bálinttal (1 éves) mászkáltunk és felfedeztünk, amit csak tudtunk. A nagyobbak (Kata 3,5 éves) pedig homokoztak, saraztak, motoroztak, és tyúkok, libák között szaladgáltak. Délután 3-kor jöttünk csak el és akkor itthon folytatódott a móka, mert mentünk játszótérre majd este Apával játszottunk egy kicsit.


Kedden délelőtt elmentünk Budára, mert Anya a Vaterán (most nagyon rákapott Anya) nyert egy kabátot a Máténak és ott volt találkozó megbeszélve. Ha már ott jártunk, akkor meglátogattuk a Kerianyut is, mert ő meg ott dolgozik. Aztán hazafelé még volt egy kis időnk és benéztünk a Mamához. Utána siettünk haza ebédelni és aludni. Délután a Szilviékhez mentünk át ahol a Máté ismét jól érezte magát, mert a 2 fiúval (Tomi 8, Bence 5) jókat tudnak játszani, rosszalkodni. Nagy valószínűséggel augusztusban velük megyünk a Balatonhoz 1 hétre nyaralni. Már mindenki nagyon várja!


Szerdán délelőtt elmentünk az Auchanba, majd itthon voltunk és Anya tett-vett a lakásba. Mi szépen eljátszottunk, aztán megebédeltünk és felváltva sikerült elaludnunk. Délután játszótereztünk, majd este Apáztunk, vacsiztunk és mentünk aludni.


Csütörtökön reggel Anya összepakolt és indultunk is a strandra. Oda menekültünk a 40 fok elől és jól is tettük, mert elképesztően meleg volt, de szerencsére a víz mellett ezt nem nagyon vettük észre. Leszámítva, hogy a gyerekmedence vize 30 fokos volt, amit Anya annyira nem csípett ezért néha-néha átvitt minket a nagy medencébe, ha le szeretett volna hűlni egy kicsit. Sajnos úszógumikat nem vittünk, de legközelebb visszük, hogy inkább a kellemesebb vizű nagy medencében lubickoljunk. A Máté egyébként egész nap jött-ment a gyermek medencében, csúszdázott és a 8,5 fél órából, amit ott töltöttünk kb. 7 órát vízbe volt. n se sokkal többet voltam kint, csak mikor aludtam 2x és mikor ettem. Este elég rosszul sikerült a hazafelé utunk (BKV-val), nyügősek voltunk, meleg volt, a buszt nem tudtuk visszafelé hol áll meg, így a hévre kellett feltenni a babakocsit és az Árpádhídon a busz nem jött így gyalogoltunk egy keveset. De jó volt és máskor is megyünk!


Pénteken nyugis napunk volt itthon. Délelőtt mi játszottunk, míg Anya tette a dolgát. Délután játszóterezni megyünk, este Apázunk, majd vacsi és alvás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése