2009. augusztus 28., péntek

Utolsó hét a nyári szünetből


Hétfőn elmentünk befizetni a Máténak az oviba az ebédet, majd picit sétáltunk Esztiékkel. Majd haza mentünk aludni. Délután elmentünk az Auchanba vásárolni aztán mentünk a játszótérre.


Kedden otthon voltunk, de délután azért lementünk egy kicsit játszóra.


Szerdán délelőtt csavarogni voltunk és vettünk nekem és a Máténak pár rucit jövő nyárra. Mire hazaértünk már alvás idő volt. Mikor felkeltünk öltöztünk és mentünk a Giniékhez játszani. Az egész délutánt ott töltöttük, nagyon jó volt. A Máté és a Gini pedig nagyon örült egymásnak és egész délután együtt játszottak. Anya pedig jót beszélgetett végre a Katival.


Csütörtökön reggel a Fehér Papáékhoz mentünk át és ott töltöttük az egész napot. Sokat voltunk kint az udvaron. „Kergetőztünk”, labdáztunk és krétával rajzoltunk a földre. Még én is húztam pár vonalat. Majd ebéd után aludtunk egy nem túl nagyot, mert, hogy éppen 1 órát sikerült. Délután pedig csavarogni indultunk, mert hétfőn kezdődik az ovi és a Máténak még mindig nincs melegítője. De mivel nem talált Anya semmi jót (vagy drága volt, amit sajnálna oviba, vagy nagyon rossz anyagból volt), így feladtuk, mert még úgy is jó idő van, ezért inkább még keresgél, hogy megtalálja a megfelelőt. Majd elindultunk hazafelé.


Pénteken reggel a Gini jött el hozzánk, mert míg Anyukája dolgozik addig mi fogunk vigyázni rá. Délelőtt jól eljátszottunk, majd jött az ebéd és az alvás. Délután pedig az Auchanba megyünk bevásárolni hétvégére 1-2 dolgot.


Ezzel a héttel be is fejeződött a nyári szünet és a Máté jövő héten megkezdi az ovit!

1 megjegyzés:

  1. Kristóf is oviba megy már hétfőn, nagyon várja! Ma vettünk fogkefét, olyan boldog volt, mintha az lett volna a legnagyobb dolog. :)
    Mozgalmasan telt az utolsó nyári hetetek is, és látom végre Gininek és Máténak is volt alkalma jókat együtt játszani!
    Puszi

    VálaszTörlés