2009. augusztus 6., csütörtök

Újabb ovi nélküli hét


A Máté egész héten itthon volt így ketten rosszalkodunk egész nap Anyának.


Hétfőn csak az oviba mentünk be, mert be kellett fizetni az ebédet.


Kedden a dr. nénihez mentünk kontroll vizsgálatra és mindenkit makkegészségesnek talált. Délután a szakadó hóban a Csöréékhez mentünk, aki meg fogja varrni a Máté farsangi jelmezét. És, hogy minek öltözik be a Máté? Ez legyen titok február 27-ig, amikor is a farsang van, majd teszünk fel képet.


Szerdán és csütörtökön délelőtt csavarogtunk egy kicsit és vettünk ezt-azt. Délután a Giniért mentünk az oviba, mert most mi vigyázunk rá ezen a két napon, hogy ne legyen szegényke egész nap az oviba. Az Anyukája a héten kezdett dolgozni és hát nem egyszerű most nekik. A Katinak is nagyon rossz, mert lelkiismeret-furdalás van, hogy korán beviszi a Ginit, de hát mit lehet tenni, sokan ezt teszik Anya ezzel vigasztalta, hogy ne aggódjon. Tegnap is jót játszottak a Mátéval, ma pedig Anya már vágott ki almát, fát, szilvát és szívecskét, amit majd kifesthetnek. Tegnap még palacsintasütés is volt, igaz a Gini nem vett csak egy felet, ellenben a Mátéval, aki viszont három kakakós palacsintát is evett.


A péntek szuper volt, a Mama és a fekete Papa (mert ő is eljött) egész nap itt voltak. Délelőtt itthon játszottunk, majd délután alvás után elmentünk az Auchanba vásárolni. Majd Anya megfőzte a vacsit addig mivelünk játszottak a Mamáék. A fürdést is megvárták, és meg is vacsiztatott a Mama és csak utána mentek haza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése